onsdag 19 november 2008

Samarbete i Skellefteå

Skellefteå IBK och Gamla Stan har slutit ett samarbetsavtal. Blev klart i helgen. Föreningarna slås inte ihop men däremot ska dom samarbeta. Skellefteå IBK förväntas stå för rutinen och kunnandet meda Gamla Stan för ungdomlighet och talang. Gamla Stan har i div 3 laget flera väldigt lovande spelare. Den mest lovande Rasmus Karlsten har nu gått över till Skellefteå IBK och får då prova div 2 spel. Något som han säkerligen kommer att klara av. Ett annat intressant faktum är att Rasmus kommer att flytta till Umeå nästa säsong för studier. Blir intressant att se vilket lag han väljer. Både Dalen och City klanen kommer säkerligen vilja binda honom till sin organisation. Rasmus är född -90 och har dominerat i div 3 i 2 säsonger.
En annan intressant övergång är Anna Wik från Rig till Iksu. Hon kommer självklart att lyckas, se bara på Moa Schillström i Dalen.
Dalen imponerar på mig, såg matchen i Tv i måndags. Verkar som att bröderna Hofbauer bara blir bättre och bättre.
City tog en seger i helgen vilket nog kändes väldigt skönt. Hoppas verkligen att dom håller sig kvar i superelit.
Sandåkern gick på sin första mina och har nu Thorengruppen flåsande i hälarna. Apropå Thoren så finns det en film på youtube som visar Carlbom vs Höken. Stor underhållning, Carlbom slår en straff och Höken gör..... ja vad gör han egentligen se filmen själv. Innebandy bloggen på VF har länken om ni inte hittar den själv.
Det kommer nog att bli Sandåkern och Thoren som får göra upp om kvalplats till div 1.
Såg Sandåkern för någon vecka sedan, blev riktigt imponerad. Ska försöka se Thoren när jag är hemma nästa gång. Ett lag som alltid överraskar är Spöland i div 2, hur kan dom hänga med varje säsong. Är det rutinen som gör att dom klarar sig år efter år?

I Div 3 herrar verkar det mesta kunna hända, Obbola leder med 5-1 mot UIK efter en period. 5-3 långt in i andra, för att tillslut förlora med 7-16. Det skulle man fått se. Gick Zacke hem efter halva matchen eller.
Tipset i div 3 går till Täfteå trots poängförlust mot övik. Kvallag 2 blir UIK.

Håller just nu på att avsluta jobbet i Sthlm så jag hoppas att det blir mer tid för innebandy. Och att jag får tillbaka suget. För det finns inte, tyvärr. Man är nog lite bortskämd av att bo i Umeå, alltid bra innebandy inom närområdet. Här i Sthlm är det bökigt att ta sig till matcherna. Är inte så sugen på att ta tunnelbanan för att se en match.

En annan snackis är att alla lagledare hoppar av sina uppdrag i Dalen. Örjan har tydligen varit otrevlig med dom. Han verkar helt oförstående. Är det någon som vet detaljer?

Pinade mig genom Almtuna-Björklöven på tvn i tisdags, snacka om dålig match. Hade man inte vetat vilka lag det var så hade man tippat på div 3 typ.

Ska se Holland-Sverige nu, Henke Larsson spelar. Det måste väl ändå vara en ren PR grej, att han ska spel i Helsingborgs superelitlag.

Inga kommentarer: