söndag 13 april 2008

Rig vill ha kvar sina spelare

Rig vill att deras elever ska spela kvar i Rigs lag under hela studietiden. Spelar man i andra lag så får man alldeles för mycket frånvaro. Som Johan Rehn, Robin Nilsberth och Isabell Krantz. Dom får säkert mycket frånvaro men utan tvekan kan man säja att dom fått hyfsad utbildning ändå.
Vet inte vilka spelare som är aktuella för att spela högre upp i seriesystemet. Anna Wijk är säkerligen aktuell för både IKSU och Dalen. Det är nog fler spelare som är intressanta. Men är det rätt att tvinga dom kvar i Rig?? Kommer dom bästa att söka till Rig om dom inte får möjlighet att spela på den nivå som dom är mogna för. Är det Svensson/Holmgren som har alldeles för höga sportsliga ambitoner?
Fortfarande är det väldigt tyst på hemsidorna, Umeå city värvar hemvändare i form av Jonsson och Ställ. Förnyar kontrakt med Pettson, Peder Wiklund och Lars Bergström. Det är bra men den där spelaren som verkligen förstärker laget har inte visats upp ännu.
Tror City får svårt att hitta den riktigt vassa förstärkningen. Men varför händer inget i tränarfrågan? För visst är väl Putte klar?
Noterar att Leif Nordin är sportchef i City, är inte det samma Nordin som är ordf i Rig?
Hm, snacka om att sitta på dubbla stolar. Det innebär väl att City håller fingrarna från Rig spelarna, eller?
Från mailskörden:
Olle Johansson och Jonas Söderström tränar Iksu ungdom, tar över efter den populära duon Dille och Johan Eriksson. Blir nog svårt att axla deras mantel. Speciellt Dille blir nog svår att ersätta. Men jag tror nog inte att Dille kan hålla fingrarna helt borta från Iksu ung.
Umeå City jobbar på att lägga under sig både ledare och spelare, Söders herrlag fylls av kommande storspelare som i framtiden ska spela i Citys herrlag.
Nu jagar man för fullt ledare som ska förstärka organisationen. Flera namn cirkulerar, bla Simon Ståhlberg. Var i organisationen han hamnar är inte klart. Något yngre lag förmodligen.

Chrille Robertsson tränar ESKs Alag, tillsammans med Peter Sjöström och den ganska okände Mikael Söderlund. Chrille har varit i ESK förut och gjort ett bra jobb, så det är säkerligen en bra lösning.

-Dalen och IKSU kommer även denna vår att slåss om damstjärnorna. Isabella Krantz är först ut, men hon kanske väljer att flytta från stan.

-Läs en väldigt tänkvärd krönika http://www.innebandynytt.se/newsmain.php?nyheter=3398

-Han är lång, vältränad, snygg och rik. Det måste väl finnas nåt fel på honom? Hoppas att han har en penis som en hamster. Det skulle få oss andra att må bättre.
Leicesters manager om Christiano Ronaldo. Humor!!!

-Först uttagen till mitt all star team i herr 3an: MV: Mattias Johansson UIK (Värvad till Söder dock) En stor anledning till UIKs succe säsong.

Inga kommentarer: