onsdag 5 december 2007

Blekt Söder

Fredrik Holmgren coach och instruktör i Rig.
Såg RIG-Söder i herr 2an på Musköten igår. Tycker att Söder var tämligen bleka i 2 perioder. Rig fick ha bollen väldigt mycket. Och med ett mycket effektivt powerplay göra 3 snabba mål.
Imponerade gjorde kedjan med Rickard Eriksson som center mellan Max Wahlgren och Emil Strandvad. Emil la några riktiga mackor som först Rickard Eriksson (2ggr) och sedan gammel-Tobbe Garneij bara hade att lägga in i öppet mål. Snipern Max såg frustrerad ut, fick inte göra något mål. Kedjepolarna slog inte så många passningar till honom heller. En annan som imponerade var Jens Stenlund, väldigt bra backspel. Albin Engholm i målet också mycket säker åtminstone i 2 perioder. Spelade lugnt och alltid rätt placerad. Söder fick lite liv i matchen i 3e när man fick göra 4 mål på 6 min. Lite onödigt att tappa matchen men pojkarna är ju unga.
Rickard Eriksson tycker jag var bäst på plan. Tror att det är hans sista år på Rig. Pojken lär knappast vara utan anbud. Emil Strandvad imponerade med riktigt snygga passningar, bjöd inte på några stora gester vid målen. Hade fullt upp med att se cool ut.
Gammel-Tobbe Garneij måste njuta av att på ålderns höst få spela i ett så talangfullt lag. Tycker att det är lite märkligt att man tar in spelare utifrån och har några riktigt uttråkade Riggare på bänken. Ska det inte vara en utbildning av Rigs egna elever??
Nåja, det som imponerar är att det finns så fruktansvärt många duktiga junnisar i Umeå. Rig, Söder, Thorengr, osv på herrsidan. Umeås herrinnebandy måste ha en ljus framtid.
-Urban Karlsson då, har han en ljus framtid? Tror inte att sparken är lösningen på Dalens problem. Dessutom är det Urban som ska sparka Urban isåfall. Nej, inga paniklösningar. Fortsätt jobba det måste lossna. Det finns mycket spard kvalitet i laget.

Inga kommentarer: