torsdag 6 december 2007

Klumpigt uttalande.

Foto från savaribf.com från matchen Ersboda-Sävar
Ersboda förlorade den mycket viktiga matchen mot Sävar i div 1 dam. Matchen var en sk 6 poängsmatch och förlusten måst ha kännts tung för Ersboda damerna.
Därför måste det ha kännts väldigt tungt att öppna Vk och läsa Micke Lodesjös uttalande.
Han sågar damerna ordentligt och säger bla "Nu är sötebröds dagarna slut". Knappast något som spelarna vill läsa dagen efter. Förmodligen fick dom också en riktig omgång efter matchen också. Jag undrar om inte Jocke Sjöström snart tar över. Tror inte det är så roligt i Ersboda lägret. Jocke ses säkert som en frälsare i detta läge. Det skulle vara synd om Ersboda åker ur div 1. Föreningen har absolut förutsättningar för både herr och damlag i hög division.
Tydligen har det varit mycket efter snack efter matchen Gamla Stan - IBK Ersboda. matchen avbröts efter att båda lagens spelare "slogs". Avstängningar är att vänta. Blir intressant att se vilket straff som döms ut.
Vindeln-Obbola bröts också. Lyset släcktes i hallen. Har inte sett om något beslut tagits hur det blir med den matchen. Vindeln ledde med 7-6 när hallen mörklades. Men som sagt resultatet kommer att stå kvar. Inte orkar Obbola åka upp för att spela färdigt matchen.
I kväll ska jag se Iksu ungdom - Umeå city, ska bli riktigt kul.
Dalens herrar har borta match mot Järfälla i helgen. En viktig match. Man behöver absolut ta poäng nu.

1 kommentar:

Vlademir sa...

Det kommer bli omspel mellan Vindeln-Obbola .