lördag 22 mars 2008

Impad av Thoren

Thorengruppen klara för div 2 efter en fantastisk vändning. Enormt imponerande. Jag trodde aldrig att man skulle vända och till på köpet på bortaplan, GRATTIS.

Sandåkern blir klara idag också 3-0 ledning. Välförtjänt efter många års slit. Dalensamarbete är garanti för att ni klarar av att spela i 2an. GRATTIS.

Holmsund City är också klara för div 1 dam. Också stort Grattis. Synd bara om förening tappar en hel årskull. Flyttar dom så känns det som ett nerköp.

Hammarängen missade som jag tippat Årsta alldeles för starka.

IKSU tog som väntat enkelt sig till semi. Laget kommer tyvärr inte längre än så.

Dalen herrarna missade, trots ledning så missade man avancemang, mysko! Det är inte första gången man tappar ledning denna säsong.

-Johan Eriksson till Söders herrar och Dillen slutar, vad blir det med Iksu ung nu då?? Tror Dille varit otroligt viktig. Tipset: Olle Johansson tar över.

-Iksu och Thoren startar innebandy gymnasium tillsammans och Curt Söderström blir rektor. Ett rykte som hörts. Hm, räcker det inte med ett ib-gymnasium?
Som rektor behöver man inte vara duktig på innebandy man kan ju fixa bra lärare istället.
Skämt åsido, Curt och Grubbe har nog varit ett fantastiskt bra tränarpar för Iksu, en lugn analytisk och en som gärna syns och snackar. Dom som anställde dom visste nog vad dom gjorde.

Inga kommentarer: