söndag 30 mars 2008

Kapprustning

Umeå City familjen rustar, flera väldigt intressanta förvärv till "familjen". IBK Söder verkar rusta ordentligt. Mer kommer säkert. Ännu har inte City visat något nyförvärv som ska förstärka inför Superligan. Dalen verkar vilja ha Erik Ställ som målvakt också. Tror att Erik Ställ och Mats Jonsson återvänder till City.
Thoren och Sandåkern ska båda rusta inför div 2 säsongen. Det snackas en hel del om olika namn på provträning. Sandåkern kommer att få tillräcklig hjälp av Dalen. Thoren söker ny målvakt och ny tränare.
I div 3 blir Täfteå att räkna med, flera återvändare kommer att spela med laget nästa säsong. så räkna med Täfteå i toppen av div 3 igen. Om det går för bra får man väl göra någon läggmatch.
Sävar är utan tränare. Janne Holmberg har sagt upp kontraktet.
Ersbodas herrar rustar med spelare från Sundsvall, lånar spelare från City. Troligen har man chans på fler lån från City/Söder.
Ersbodas damer får ny tränare, Robert Nordlund från Söder. Bumbi som han kallas bröt kontraktet med Söder för att skriva på för ESK. Ska Bumbi lyckas?? Det brukar alltid sluta med att Jocke Sjöström dyker upp igen.
Skellefteå förlorade sitt sista elitlag idag, damerna förlorade i kvalet och får nu spela i div 1.
Kommer Skellefteå att få ett innebandylag i eliten igen? Då ska nog alla föreningar hjälpas åt.
-Är City familjen på väg att ta över makten i i-b Umeå?? Ja omöjligt är det inte, Dalen har starkaste lag på både herr och damsidan men City lägger under sig massor av bra spelare. Så på sikt är det inte alls omöjligt att City dominerar på herrsidan.
-Nu är det bara en vecka kvar av mitt projekt i Stockholm, skönt.

Inga kommentarer: