söndag 21 oktober 2007

Dalen i uppförsbacke

Bilden stulen från www.innebandynytt.se
3-4 mot Färjestaden var verkligen inte rättvist. Med det spelövertag som Dalen hade borde matchen varit stängd och avgjord tidigt. Dalen har något väldigt krampaktigt över sitt spel och då framförallt i avslutningarna. Men jag är övertygad att det släpper snart och då kommer man att snabbt säkra en slutspels plats. Väl i slutspel kan allt hända.
Iksus damer ser väldigt starka ut i år, Dalens damer kommer säkert att gå till slutspel.
Umeå City i topp i div 1! Starkt att ta 2 segrar i helgen. Räcker det hela vägen, tror inte det. Laget känns inte så stabilt. Iofs så har man Johan Rehn, en riktigt bra målvakt som kan vinna många segrar åt laget.
Dam ettan har Rig i topp, Iksu ungdom har också startat bra. Tror fortfarande att Rig inte får/vill vinna serien och kvala. Det vill inte Iksu heller så det banar väg för Umeå City. Ersboda kommer knappast att hota, laget är för ojämnt. Gävle har startat väldigt dåligt och får nog svårt att hänga på toppen. Dam ettan kommer nog att svänga många gånger i vinter. Men som sagt Umeå City har det klart bästa laget och tar serie segern. Rig och Iksu på "lagom" 2-3 plats.
Dam 2an och herr 3an gav inga fler svar i helgen än i redan fått. Sandåkern verkar oslagbara.
Umeå Ik ligger bra till men räcker absolut inte till iår. Spifs klara förlust mot Clemensnäs förvånar. Men det var väl inte så många som orkade åka till Skellefteå i helgen.



Inga kommentarer: