måndag 15 oktober 2007

Nu är säsongen igång

Bilden har jag snott från Umeå Citys hemsida.
Ja nu har innebandysäsongen startat i Umeå. Därför tar jag tillfället i akt att starta upp min blogg. Umeå är väl fortfarande en av de starkaste innebandyfästena i Sverige. Man kan trots allt se att framgångarna på juniorsidan har blivit mindre. Speciellt damjuniorerna har ju varit väldigt framstående. Men nu är det ett tag sedan länslaget vann något. Herrjuniorerna är det ännu längre sedan man fick några framgångar. På seniorsidan kan vi nog se fram mot framgångar i vår. Dalens herrar borde vara med i toppen, kanske kommer det äntligen att bli medalj? Iksus damer och Dalens damer kommer säkerligen att gå till slutspel men räcker det till final?? Tror inte det.
Div 1 spelet då? Umeå City både på herr och damsidan har lovande lag. Damlaget kommer definitivt att vinna div 1 norra och får kvala till elitserien men räcker nog inte till nu heller.
Herrarna blir säkerligen topplag igen men räcker nog knappast till serieseger. Damernas div 1 norra är sämre än förra säsongen. Umeå City vinner som sagt men sedan blir det jämnt. Ett varningens finger för RIG, men vill dom verkligen kvala och gå upp?? Detsamma gäller IKSU ungdom. Topplag men vill nog helst bli 2a eller 3a. Gävle har ambition att vinna serien men imponerade inte nu när dom var uppe och spelade 2 matcher. Ett lag som jag tror kommer att skrälla är Ersboda, dom har sett riktigt bra ut under försäsongen. Men laget är ungt, räcker inte till topplats men däremot finns ingen risk för inblandning i bottenstriden heller.
I övrigt tror jag att Sävar, Vännäs får jobba hårt för att undvika nedflyttning. Rönnskär, Sundsvall kommer också att bli inblandade i bottenstriden, men Östersund är definitivt sämsta laget i serien och kommer definitivt att få kliva av div 1 igen.

Inga kommentarer: