tisdag 23 oktober 2007

Hemsidor


Om man går igenom de olika föreningarnas hemsidor så hittar man allt ifrån riktigt bra hemsidor till hemsidor som helt dött. Den bästa av alla hemsidor är naturligtvis Umeå Citys.
Föreningen har en imponerande redaktion och producerar massor av bra artiklar. Dessutom är sidan snygg och har väldigt bra bilder. Webchefen Mats Ragnarsson gör ett väldigt bra jobb.
Dalen har en hemsida som innehåller väldigt mycket reklam, vilket tar över hela hemsidan. Man gör en del egna artiklar men många är bara länkar till VFs och VKs artiklar. Men om man tittar in i dalenfans hemsida så hittar man Dalens bästa sida. Massor av bilder och artiklar. Sidan visar också ett väldigt engagemang för Dalens herrlag. Kanonkul sida tycker jag, bättre än föreningens hemsida.
En sida som blivit aktiv är Holmsund Citys. Det skrivs väldigt mycket men innehållet är inte speciellt bra. Många väldigt korta artiklar, typ FOBBES GÄNG SPELADE 3-3 (P91)I SÖNDAGS MOT VINDELN. Sedan inget mer. Damlaget däremot har en riktigt bra eller ialla fall lovande hemsida. Holmsunds hemsida har under sommaren innehållit en hel del "intern" skärgårds humor som varit lite svår att ta till sig.
Sävar har en bra hemsida, även om den tappat en hel del denna säsong. Förra säsongen hade man många artiklar och uppslag som var riktigt bra. Men det har dött ut lite grand. Herr 3an var verkligt kul läsning men tyvärr försvann den helt. Sidan är helt klart en sida man håller koll på. Matchreferaten håller rätt så bra klass. Bilderna ofta riktigt bra. Stor eloge för rapporteringen av Sävar cup. För oss som var intresserade och inte kunde se så många matcher var det perfekt att hålla sig uppdaterad via hemsidan.
I övrigt är det väldigt få sidor som överhuvudtaget är värda ett klick. De som lever har mycket intern informations sida över sig.
Sandåkern hade väldigt hög ambition med sin hemsida vad jag förstått, men den är fullständigt död. Söders båda lag har hemsidor men är väldigt mycket egen informations sida över sig.
Storklubben Ersboda har heller ingen sida som man besöker speciellt frekvent.
Rättelse Sandåkern har en ny hemsida som jag inte visste om www.lagsidan.se/sskib

4 kommentarer:

Unknown sa...

Sandåkern har ny hemsida.
www.lagsidan.se/sskib
den uppdateras i alla fall!

ibjocke sa...

Jag har en fråga som inte berör just denna artikel om hemsidorna. Kommer du att publicera några artiklar om div4 också? Är en serie som många inte har så stor koll på men som jag tror många skulle uppskatta att få veta mer om.

klykskott sa...

Div 4 försöker jag få koll på så det kommer.

jockee sa...

http://www.gamlastanibk.com/ tycker inte våran sida är så dålig heller :) lite död just nu men de kommer