fredag 1 februari 2008

Fredagsmatch avgörande för toppen


UIK-Sandåkern möts på fredag i en toppmatch i herr 3an. Om Sandåkern vinner så då är det nog avgjort, SSK till kval. Tippar 6-3 till Sandåkern.
Thoren möter Vindeln och vill säkerligen ha revanch för debaklet i Vindeln. (1-5 förlust) Tippar på vinst med 7-2. Vindeln förlorade omspelsmatchen mot Obbola i veckan och ligger pyrt till.
Rekommenderar dom att kolla Obbolas spelare, kanske finns det något att protestera mot......
Obbola - Clemensnäs blir faktiskt bortavinst, 3-5. Joakim Nilsson i Clemensnäs gör hat trick.
Sävar-Gamla Stan, hemmavinst. Jag tror faktiskt att Sävar bryter sin förlustsvit. Man tar sig samman och vinner denna viktiga match mot Gamla som inte har något att spela om. 5-4
Spif förlorar mot Ersboda, 2-6. Spif är väldigt ojämna och nu blir det förlust. Magnus Norrman placerar sig i slottet och gör 3 mål. (Han lämnar inte slottet på hela matchen, har nämligen fuskat med försäsongsträningen. På älgpasset får man ingen kondis)
Täfteå-Övik blir trots den lilla hallen en Öviks vinst. 6-7 .

I dam 1an har både Sävar och Vännäs viktiga bortamatcher. Förhoppningsvis blir det 2 vinster.
I herr 1an har City 2 viktiga matcher i Stockholm, man möter 2 bottenlag. Vilket brukar vara svårt. jag tror att man bara får med sig 4 poäng.
Rig och Umeå City har junior sm matcher i Umeå i helgen. Norrlandslutspelet spelas. En inte alltför vågad gissning är att Rig går vidare till Gbg för finalspel. Heja Babsan, jobba hårt.
-Roligast just nu Afrikanska mästerskapen i fotboll.
-Inte alls roligt Bandy VM.
-Innebandyn är en liten familj, tyvärr.
-Barack Obama får min röst.

Inga kommentarer: