fredag 22 februari 2008

Vildmännen till 3an


Efter en relativt klar serieseger är nu Vildmännen klara för div 3. Vildmännen kommer till 3an med ett betydligt intressantare lag än dom åkte ut med. Om Guif som troligen blir 2a får spela i 3an eller inte vet jag inte. Det är ganska många om innan det är klart. Många om är det när det gäller nedflyttning från 3an också. 2 lag åker ur, men 3e sist åker ut om......en massa om och jag orkar inte fundera på det. Men till 99% så kommer det lag som blir 3e sist att få spela i 3an nästa säsong också.
Toppstriden då? UIK har match mot Sävar, Thoren åker till Skellefteå och möter Clemensnäs.
Uik vinner nog över Sävar, Thoren tar storseger över Clemens. Det är mitt tips. Sedan har Thoren match mot Sävar i sista och då vinner man stort mot ett Sävar som inte har något att spela för. Eller är det så att Thoren drabbats av stora darren? Ynglingarna kanske har börjat fundera på kval och ev uppflyttning till 2an redan?
Vi får se.
Div 1 norra damer kommer att bli spännande ända in i sista omgången. Jag kan då inte tippa utgången. Men det mesta tyder väl på att Sävar-Ersboda i sista blir avgörande.
Seriesegern är vikt för Rig i och med att City tappade poäng mot Ersboda. Men om man läser vad Tommy Larsson säger så var man inte så tända på att vinna serien.
Rig kvalar till elit. Skulle faktiskt ville läsa kassörens tankar. Vad kostar en säsong i elit. Räcker 500 000 kr?

Hur som helst är det ett jäkla bra lag. Men fortfarande förstår jag inte "Vi tränar på att förlora serien"............
Herr 2an avgörs nog, Ersboda åker till Paltstan och möter Wibax. Vinner Wibax så då blir man 2a. Vinner Ersboda så blir det nog kval.
-Umeå City tog ett stort steg mot Superelit ikväll, tacka Dille och Johan Rehn.

Rehn är nog Umeås bästa målis. Undrar vad Urban skulle ge för att få honom till Dalen?
-Drygt en vecka till att det avslöjas vem Erik A är. Spänningen är olidlig.
-Dalen blir farliga i slutspelet, kvalitet finns. Bröderna Boden kommer att vara i toppform. Minns var ni läste det först.
-Vill se bildbevis där man får se hur han som är ansvarig för web på innebandy.se blir släpad i tjära och fjädrar. Det är alltid problem att följa matcher online. Utöka servern för h-e.

Inga kommentarer: