måndag 14 januari 2008

19-6 häftigt resultat.

Bilden från savaribf.com
19-6 till Rig mot G/M är verkligen ett häftigt resultat. Man kan väl säga att G/M inte hängde med i svängarna. Men nog är det ett bevis på väldigt dålig inställning. Att målvakten stog kvar ända till slutet på period 3 måste anses som en bragd. G/M hade bara en målvakt med sig så det blev en utespelare som fick hoppa in. Rig vann helgens andra match också 8-6 mot Skellefteå är riktigt imponerande. Max Wahlgren gjorde 7 eller 8 mål mot G/M, han har bra skott pojken och dessutom ett imponerande målsinne. Måste säga att Rig pojkarna är underhållande att se. Där finns det mycket att hämta för storlagen.
Hörnefors förlorade återigen och nu kan inget rädda dom kvar i 2an. Div 3 nästa år.
I div 3 så blev det precis som jag tippat. Undantaget Täfteå som vann mot SPIF. Men som sagt SPIF är väldigt svårtippat.
Otippat var det däremot att Zacke spelade i Obbola (om nu inte bilden är gammal) , han har ju skrivit på för Ersboda och skulle bli spelklar under helgen. Får han verkligen spela med Obbola då?? Förbundet lär väl kolla upp det. Men Obbola kanske har kollat upp att det var grönt för honom att spela?
Sandåkern och Thoren vinner planenligt och kan nu börja fundera på kvalet. Tror båda går upp, för inte kan väl Sandåkern bryta ihop igen?? Hur ser lottningen ut? Det brukar vara förutbestämt vilket lag man möter, beroende på placering. Så man kanske matcher lagen för att få sämsta motstånd.
I botten blir det spännande, 6 lag inom 4 poäng. 2 ev 3 flyttas ned. Jag vågar inte tippa men Clemensnäs tror jag ganska säkert. Övik förlorar 0-8 mot Uik hemma, illavarslande för Övik.
För så bra är inte UIK direkt.
Jag hoppas då verkligen att Clemens och Övik åker ut vill då verkligen ha Umeå lagen kvar.

Min blogg verkar då verkligen engagera, har fått många mail om tidigare inlägg.
Niklas Blomberg har tydligen spelat i Robertsfors före Sävar. Det visste jag inte, visste inte ens om att Robertsfors haft ett lag. Spelar man inte handboll där??
Men min åsikt står kvar, man lämnar inte sitt lag när läget är prekärt. Då biter man ihop och hjälper till att rädda laget kvar. Kan aldrig tycka något annat. Tror nog Niklas skulle känna sig väldigt dum om Sävar ramlar ur.

I div 2 damer förlorade Söder mot Hammarängen så nu är det nog kört att ta 1a eller 2a platsen i serien. Holmsund och Hammarängen blir kvallag till div 1 nästa år.

I div 4 fortsätter Vildmännen sitt segertåg, välkomna åter till div 3. Guif torde ta plats nummer 2. Holmsund har förlorat 2 raka nu, Petter Ekroth effekten har nog avtagit.

Dalen herrarna ångar på, nu när isbrytaren fått fart blir det svårt att få stopp på den. Skulle inte alls förvåna om det blir final till våren.

Rojas, den token. Enligt ett mail jag fått så blev han avstängd för att han ringde en domare efter matchen för att skälla. Vet inte om det är sant, men rätt häftigt isåfall.

Tittade på kommunserien, visst är det mindre lag än någonsin denna säsong. Det brukar väl alltid vara flera serier i varje årsgrupp.

Inga kommentarer: