måndag 28 januari 2008

Bitter förlust

Foto från innebandynytt.se fotograf Mats Ragnarsson
Det behöver väl knappast upprepas men Dalen spelade en fantastisk innebandy under 2 perioder. För att falla ihop under 3e perioden och onödigt förlora ligacupfinalen.
Satt själv hemma framför tvn. Tydligen ett felbeslut det var enligt polarn en fantastisk stämning i Sky com. Om matchen kan referat läsas på många ställen och det finns inte så mycket att tillägga. Men tycker att Peder Boden är i en fantastisk form och att lillebror är med i landslaget och inte Peder, det är ganska otroligt. De målpass Peder slog är det inte många som kan göra.
Fredrik Hörnqvist gör inte en bra match, hade "Hörna" presterat då hade segern suttit säkert.
Ett lag behöver en säker sista utpost för att vinna sådana här matcher.
I div 3 darrade Thorengruppen till, förlust borta mot Gamla Stan. Nu är det bra 3 poäng till Uik.
Uik som tog en storseger mot Vindeln, Uik är säsongens överraskning helt klart.
Sandåkern ryckte åt sig ledningen igen, men någonting säger mig att det kan "darra" till igen.
Lite spännande blir det nog. Men tipset kvarstår, Thoren och Sandåkern till kval.
Uik har faktiskt blivit lite av ett favorit lag, spelar en charmig innebandy, Rock'n'roll innebandy verkligen.
I botten ser det kritiskt ut för Sävar. Man har ett väldigt tufft program i slutet på serien och många poäng blir det inte.
Hängmatchen i veckan mellan Vindeln och Obbola blir väldigt avgörande. Tipset går till Vindeln.
I div 1 norra damer är det 2 lag som slåss om seriesegern, tipset går till Rig. Uppenbarligen går man för seger numera. I botten tog Ersboda en viktig 3a mot Östersund.
Östersund och Rönnskär åker ur och tar med sig Vännäs det är mitt tips. Ersboda och Sävar klarar sig kvar med ett nödrop.
I div 2 herr har Ersboda på allvar blandat sig in i toppstriden. Ska bli riktigt spännande att följa slutet. Hoppas att Ersboda klarar av att gå upp. Det tycker jag föreningen är värd.
Spöland överraskar, Schäfrarna har kommit igång. Ett Umeå lag åker ur och det är Hörnefors.
Rig blandar och ger. Storseger, storförlust men alltid underhållande. Gallerskallarna ger alltid valuta för entrepengen.
Umeå City kan nog klara av att gå upp i elit, men lagets genomklappning mot Alba visar att det är lite ostabilt minst sagt. Men jag tror och hoppas att dom klarar det. Hur dom sedan ska klara av att spela i elit det är en annan fråga. Det behövs flera förvärv. Men det löser sig säkert.
Johan Rehn där har ni lösningen på Dalens målvakts problem. Urban förbannar nog att han missade att få Rehn till dalen i somras.
-Sky com är inte en innebandy arena. Plexit och avståndet till planen förstör mycket tyvärr.
Hellre en full Gamlia hall tycker jag.

Inga kommentarer: