söndag 27 januari 2008

Hel dag med innebandy

Bilden från innebandynytt.se foto:Mats Ragnarsson.
Första matchen vinner Wibax relativt konfortabelt över Rig. Wibax är mer rutinerat och utnyttjar de misstag som Rig gör. 1-4 efter första och sedan är aldrig Rig riktigt nära.
Andra matchen blir oväntat jämn. Dalen damerna vinner knappt mot bottenlaget Boden med 3-2. Malin Marklund i Dalens mål den stora hjälten med riktigt vassa räddningar i slutet.
Dalens herrar ser mer och mer stabila ut. Här får Ketil Kronberg ikläda sig matchjälte rollen.
Kul att se Robban Holmgren igång igen. Peder Boden tycker jag ser ut att bli bättre och bättre.
Sista matchen spelades mellan Ersboda och Frösön. Ersboda avgör matchen snabbt. 4-0 efter första och efter det så blev matchen fruktansvärt seg. Gick faktiskt i pausen mellan andra och tredje.
Arrangemanget då? Jo det var bra men för en som är där för innebandyns skull så blir det segt. Hade valt kortare paus mellan matcherna och mindre kringarrangemang.
Däremot såg det ut som ungdomarna trivdes. Det var lite ungdomsgårds känsla ibland.
Men överhuvudtaget så var det en klart godkänd tillställning.
Enligt skvaller i korrdoren så har Sävar protesterat mot att Zacke spelade i Obbola när lagen möttes. Vet inte när det avgörs om protesten går igenom eller inte. Ska bli intressant att se vad som händer. Fanns åsikter om det var rätt eller fel att protestera. Själv tycker jag att regler är till för att följas. Har inte Obbola tagit reda på reglerna så då är det deras problem.
Div 3 söndag, inga resultat redovisade som vanligt. Får kommentera sedan.
Trist att lagen skiter i resultat rapporterna.

Inga kommentarer: