fredag 18 januari 2008

Ny helg, nya matcher, nya tips av oraklet.

Bilden föreställer Jonas Holmström, mv i Vindeln och bloggare.
Redan ikväll fredag spelar Sandåkern hemma mot Vindeln. Allt annat än seger för Sandåkern är en jätteskräll. Typ 9-2 tror jag. Jonas är nog inte lika glad och god efter det.
Sävar - Ersboda, ska Sävar resa sig? Finns rätt inställning eller ger man upp? Ersboda varvar sina resultat rätt friskt men den här matchen vinner man. 2-6 blir det.
Täfteå-Obbola, utan Zacke för han spelar väl inte nu också??? Täfteå vinst med 6-5, fiskarpojkarna är bättre än Obbola utan Zacke. Viktiga poäng för Täfteå.
Thorengr-Övik 12-4. Övik verkar riktigt dåliga just nu. 0-8 mot Uik hemma visar ingen klass direkt. Thoren leker vidare. Elias K har lekstuga 3+3.
UIK-Gamla Stan blir spännande men Uik vinner man verkar ha fortsatt flyt. Gamla Stan blir med andra ord avhängda från toppen. 6-3. Gamla Stan kanske inte har med sig bästa laget heller.
SPIF-Clemensnäs 5-5. SPIF verkar ojämna och Clemensnäs måste väl någon gång sprattla till även i Umeå.
Ja, så blir det. Bottenstriden kommer verkligen att bli spännande. Undrar om förbundet gör någon kontroll av Zackes licens? Var han Obbolas spelare fortfarande?
I 4an befäster Vildmännen och Guif sina topplatser. Men jag hoppas nästan att Dorotea ska komma igen. Roligt för inlandet om Dorotea kommer upp i 3an.
I dam 2an så vinner Hammarängen och Holmsund igen, Söder har också storchans att vinna borta mot Vindeln som inte har något speciellt bra lag iår. Men 6 poäng tror jag inte dom mäktar med att ta igen på topplagen.
I dam ettan så är Sundsvall-Ersboda en enormt viktig match. Hemmavinst, då blir det tungt för Ersboda. Jocke effekten kanske håller i sig fortfarande. Men jag håller nog en slant på Sundsvall.
City och Rig ska om inget onormalt inträffar vinna sina matcher. Rig ser mer och mer ut som seriesegrare. Ska dom verkligen gå upp...... Ryktet säger det men jag vet inte.
I elit dam och herr så blir det full pott för Umeå lagen. Vilket innebär att Dalen lagen klättrar ytterligare. Herrarna kommer att vara heta inför slutspelet. Minst semi, var så säkra.
i herr 2an kan vi konstatera att Hörnefors återigen förlorar, 0-4 efter första perioden mot ett Söder som är förstärkta av City spelare.
Rig och Ersboda har svåra bortamatcher men jag tror på fullpoäng. Spöland som verkar öka tempot kan nog lugga Frösö på 3 poäng och därmed hjälpa Umeå lagen i jakten på topplatserna.
-Sandåkern har tydligen ett juniorlag i kvarts eller åttondelsfinal i JSM. Något jag helt bommat. Man har tagit med de Alagare som har åldern inne till JSM. Men räcker det? Har ingen aning, Rigs sorti är knappast vägledande eftersom Kais förmodligen kommer att gå långt.
-Norrman är upptagen i Ersbodas lag imorgon mot Sävar. Är det den lätt överviktiga ärke grisen Norrman??
- GUIF Jonas Boström ska spela med Thorengr. Har inte sett honom på länge men är han lika bra som då så blir det en bra förstärkning.

Inga kommentarer: