söndag 18 november 2007

Citys lag fortsätter vinna


Citys herrlag vinner bortamatch mot Granlo, förvånande att dom spelar så bra i år trots flera spelartapp. Citys damer vinner mot Sundsvall och hänger på Rig i toppen. Dam ettan blir nog ett 3 lags race. Iksu ungdom hänger också med. Men City kommer att stå som seriesegrare till våren. Eftersom dom har ambitioner att gå upp. Har funderat på Peter Svenssons uttalande "Just nu tränar vi för att förlora serien snarare än för att vinna den" förstår fortfarande inte?? Är det någon som gör det? Eller är det så att Peter är nära att få sparken, jag menar dom misslyckas verkligen med sin målsättning. Ge honom straffet att bli religions lärare i 2 veckor.
Div 3 herrar har haft full omgång i helgen. Sandåkern tog en knapp men ändå rättvis seger på Vildmannahallen över Sävar. 4-2 men Sävar hade kunnat lugga SSK på en poäng. Tycker inte Sävar fick ordning på spelet ändå. Men dom kämpade stenhårt iallafall. Isak Davidsson såg ut att trivas, ett ständigt leende under hjälmen. Han klappade om sina forna klubbkompisar i Sandåkern flera gånger. Kul att se, Isak gjorde dessutom en bra match.
Thoren körde över UIK i första sedan fick UIK fixa till siffrorna men segern var aldrig hotad.
I dam 2an förlorar Söder igen. Denna gång mot Övik. Holmsund åkte på en riktig mina mot Hammarängen. Reser sig Holmsund?? Tror det.
Såg att Umeå Citys veteraner åkt ut ur turneringen, skulle vart kul att se laget någon gång. Men det är väl bara att åka och se Röbäck i 4an.

1 kommentar:

Vlademir sa...

Inga andra kommentarer på resultat i herrtrean? Håller du på att tackla av?