söndag 25 november 2007

Dålig Dalen helg.

Bilden är från iksu.se
En verkligt dålig helg för Dalen. Dubbel damförlust på hemmaplan. Iofs sudden förlust mot Kais på söndag. Något är sjukt, jag menar herrarna var på gång men nu förlorar man mot Falun. Trodde helt klart att segrarna skulle radas upp. Men det är bara att erkänna, taskig tippning. Dalens damer har bara 2 segrar på 9 matcher. Det ser ut att bli fiasko. Däremot Iksu fortsätter att rada upp segrar på löpande band. "Grubbes" lag fortsätter producera. Imponerande!!
I damernas div 1 vinner Sävar. Måste kännas skönt att bryta trenden. I veckan spelar Rig mot Iksu, den måste jag försöka se. Ska bli verkligt spännande.
I herr 1an och 2an så har inga matcher spelats. I allafall har inga Umeå lag varit i farten.
I div 3 herrar så fortsätter Sandåkern och Thoren att vinna. Sandåkern vinner i svårspelade Täftehallen. 7-8 blev det. Sandåkern spelarna var på riktigt gnällhumör, domarna var inte populära. Även om Täfteå inte bjöd upp till dans så borde man vunnit lätt. Täfteå har inte orkat rapportera in matchen, samma med Obbola, matchen mot Gamla Stan är inte rapporterad. Slappt. UIK vinner mot Sävar, hänger på toppen tillsammans med Ersboda ett tag till. UIKs moral och kämpaglöd verkar räcka långt. Rock n roll innebandy. Det verkar mer och mer som att serien ska delas upp i två. Men jag säger det igen, Sandåkern och Thoren kommer att bli 1a och 2a.
Patrik Andersson UIK fortsätter producera, fruktansvärt imponerande. 19 mål hittils. Vem värvar guldklimpen nästa år. Tippar att Söder värvar honom för att sedan slussas in i City.
I 4an vann Vildmännen seriefinalen mot GUIF, det blir nog återkomst för Vildmännen i 3an nästa år. Ryktet säger att Holmsund tog sin 3e raka. (ej rapporterat) Vem sa att det är lönslöst att sparka tränaren?
Fler skulle nog riskera sparken om det fanns tränare att få tag på.
-VM lottningen är klar, det blir ingen Sydafrika resa för vårt fotbolls landslag. Det finns ingen återväxt och spelarna som spelar EM nästa sommar håller inte länge till.

Inga kommentarer: