fredag 30 november 2007

Max Wahlgren imponerar

Rig vinner över Hörnefors med 9-5 och Max Wahlgren gör 6 mål. Grabben kommer från Mora har spelar med KAIS. Max är nog den spelare som imponerar mest just nu. 16 år, vad ska det bli av honom?? Stannar han i Rigs lag hela säsongen? Troligen. Det är nog absolut bäst för utvecklingen.


Tänkte ge mig på att göra en "veckans herr 3a" Sävar får ursäkta att jag snor deras ide, men Sävar verkar inte intresserade att starta upp det igen.

Thorengruppen-Sävar 6-2
Thorengr (bilden) gick på en mina borta mot Vindeln för någon omgång sedan. En nödvändig väckarklocka. Sävar har ingen chans och Thoren tar en enkel seger. Elias Conradsson glad 3 målsskytt efter matchen. Hans kvickhet passar bra mot tröga Sävarbackar.
Umeå IK-Täfteå 6-4
Umeå IK vinner. Mot deras rock n roll innebandy ska inte Täfteå ha en chans. Men målmässigt blir inte skillnaden så stor. Gustaf Sundell gör 2 mål.
Clemensnäs-Örnsköldsvik 7-3
Övik åker till Skellefteå och får inte med sig hela laget. Clemens vinner, dom är alltid bäst hemma i Skellet. Borta är det ett helt annat lag.
Gamla Stan-IBK Ersboda 3-4
IBK är mycket bättre än Gamla Stan. Vinner om än knappt. Tobias Renström gör segermålet.
Vindeln-Obbola 5-2
Vindeln vinner, tror inte Obbola åker med bästa laget. Dessutom är Vindeln mycket bättre hemma än borta. Zacke vilar, orkar inte åka till Vindeln.
Sandåkern-SPIF 5-4
Normalt ska Sandåkern vinna enkelt, men det känns som att dom tappat fart. Gnälliga spelare om spelet går i baklås. Men Sandåkern tar ändå en knapp seger. Bagarn målar 3 gånger.

2 kommentarer:

Vlademir sa...

Vad har du för kommentar på att matchen mellan Gamla Stan-IBK Ersbodaoch matchen mellan Vindelns IF-Obbola blev brutna. Dock av olika anldningar...

Peter sa...

Thoren vann med 10-2.