onsdag 21 november 2007

Vad ska man välja??

Ikväll är det krock, Dalen i kvartsfinal mot Järfälla. Sverige-Lettland i fotboll. Vad ska man välja?
Det blir nog fotboll på TV. Superligacupen känns inte så spännande, även om det vore roligt att se Dalen igen. Dalen är ju trots förlusten mot Warberg definitivt på G. Skulle vara fruktansvärt surt för Dalen att åka ut. Att arrangera finalen utan sitt eget lag måste kännas trist.
Men jag tror stenhårt på vinst. Bröderna Boden och Hofbauer avgör.
Läste på Ersbodas hemsida, skrivet av Patrik Andersson.
"Då var det dags igen för mästerskapet som ingen bryr sig om... nämligen DM.
Ett mästerskap som helt tappat sin prestige som en gång fanns och som alltid renderar i den obligatoriske finalen Dalen - Umeå city
."
Patrik som ibland skriver väldigt roliga inlägg på ESKs hemsida. Och jag håller med honom. DM har helt tappat prestige, vem bryr sig. Jo om man behöver en träningsmatch så. Men annars lägger nog ingen förening ned sin själ för att lyckas i DM.
Är det någon som vet när DM finalerna har spelats?? Jo en, Herr DM Dalen- City precis som Patrik skriver. Den är rätt kul. Men i övrigt, Dam dm?? Junior dm. Nej just det ingen vet och ingen vet vem som vann heller.
Synd DM borde vara något att verkligen kämpa för. Men om det ska bli prestige så måste nog förbundet ta tag i det. Varför inte göra en final dag? På Gamlia tex. alla finaler spelas efter varandra. Gör lite fest av det. Minns att det har gjorts så något år men jag tror det dog ut.
Ha inte fri lottning utan se till att de lag som kommer från lägre div alltid har hemmamatch.
Har hört om ett väldigt lyckat arrangemang och det var Sävar-Dalen i dam Dm. Fullt på läktarna och bra arrangemang tydligen. Sävar skrällde dessutom rejält. Vann om jag minns rätt med uddamålet.
Iofs så kanske det inte finns så stort engagemang för att göra bra arrangemang i så många klubbar. För sanningen är att många klubbar inte alls har organisationer som håller mer än knapp korpklass. Kanske ska göra ett inlägg om det...... Men då blir man väl rullad i tjära och fjädrar...
-Sverige till EM, Dalen till semi, Rig vinner borta mot Vännäs efter många lyckade "röda passningar".
-När man ser senaste damlandslagstruppen förstår man vad lite man kan om innebandy. Namita Andersson och Malin Eriksson uttagna igen. Det trodde jag aldrig, antingen bevisar det min okunskap och brist på blick för talanger. Eller då gör IKSU ett fruktansvärt bra scouting jobb och utveckling av talanger. "Dille" är väl eller har varit den som plockat talanger till Iksu ungdom och förädlat dom. Han har ju som alla vet ett väldigt hett intresse för unga innebandyspelare. "nodg, nodg"

Inga kommentarer: